Workshops

Lief zijn voor jezelf – Vergroot je zelfcompassie

Zaterdagen 1 en 8 december 2018, in samenwerking met vormingpluscentrum Archeduc

Compassie hebben met anderen, dat lukt meestal wel. Maar voor jezelf ben je vaak (te) streng en dat maakt ongelukkig. Tijdens deze vorming oefen je in zelfacceptatie en leer je meer ruimte te geven aan het spontane kind in jezelf. Want door lief te zijn voor jezelf word je verkeerkrachtiger én sterker.

Zaterdagen 1 en 8 december 2018 om 9u30 (tot 17u30).
Cultuurcentrum De Factorij, Willem Lambertstraat 10, 1930 Zaventem

Hier kan je inschrijven (Deelnameprijs: 40 euro)


13 gezichten van vrouwelijke kracht

Een ondersteunende vrouwencirkel op vrijdagochtend, één keer per maand. We verkennen en ervaren telkens een ander aspect van vrouwelijke kracht, 13 maanden lang. Deze aspecten zijn beschreven in het boek “De dertien oorspronkelijke clanmoeders”, het zit boordevol oude Indiaanse wijsheid.
Elke maand, of maan-tijd, komt een ander gezicht of kwaliteit aan bod. Om ieder aspect in onszelf tot bloei te laten komen, zijn er bewustwordings- en helingsoefeningen om onze potentie nog meer te bevrijden.
Via creatieve technieken creëren we ondersteunende ankers of symbolen door te boetseren met klei, aquarel of tekenen. Ieder vanuit zijn unieke expressie.
Een cadeautje aan jezelf van 13 maanden aandacht voor jouw vrouwelijke kracht!
Je bent hartelijk welkom !!

Wanneer? 12 vrijdagochtenden 19/1- 2/2- 9/3- 27/4- 25/5- 8/6- 6/7- 24/8- 14/9- 12/10- 9/11- 7/12 van 9u30 tot 12u. Je bent welkom vanaf 9u15.
Kostprijs: 130 euro te betalen bij inschrijving. Nadien 20 euro per samenkomst, graag ter plaatse te betalen. Het creatief materiaal is inbegrepen.

De volledige folder kan je hier bekijken.

Woman Rituals

Op deze avonden nemen we het oude ritueel terug op van vrouwen die maandelijks samen komen in een cirkel om het leven te vieren! Om de kracht en de schoonheid van het leven te vieren, ondanks de moeilijkheden en de uitdagingen die er onvermijdelijk bijhoren.
We komen samen om onze vrouwelijke kwaliteiten, zoals begrip, verbinding en intuïtie, te versterken. Waar we in het dagelijks leven onze aandacht dikwijls naar buiten richten, brengen we op deze avonden onze aandacht bewust naar binnen, naar de wereld van onze gevoelens en gewaarwordingen.
Wanneer we onze aandacht naar binnen keren, komen we dichter bij wat voor ons werkelijk belangrijk is. Door hierop af te stemmen komen we meer in ons ritme. Het brengt evenwicht om ons ritme ook af te stemmen op het ritme in de natuur. We vieren samen de seizoenen en ervaren de kracht van hun typische elementen, zoals de kacht van vuur, aarde of water.
Onze inspiratiebron voor deze avonden, is de Griekse godin Hestia. Hestia is de godin van de haard, die haar innerlijk vuur altijd brandend weet te houden, door zichzelf toe te laten uniek te zijn, in alle eenvoud. Ze is het archetype van vrouwelijke wijsheid, die ontstaat vanuit diepe stilte en dankbaarheid voor wat is.
Dat het vuur van Hestia ons mag verwarmen, verbinden, helen en voeden, tot in het topje van onze ziel en van onze tenen!

Wanneer? 9 woensdagavonden tussen oktober 2017 en juni 2018

De volledige folder kan je hier bekijken.

Mijn psycho-energetisch werk en nog veel meer